Zoutkorrel #2

Op vrijdag 27 mei is Club Dux in Hengelo het decor voor de tweede editie van Zoutkorrel. Zoutkorrel is een dance evenement met de beste dj’s in de categorie House en Techno. Op de eerste editie van dit evenement afgelopen januari wist de organisatie Benny Rodrigues en Bram Fidder al naar Hengelo te halen. Ook dit jaar zijn kosten noch moeite gespaard om weer een heel fijne clubje artiesten klaar te stomen voor een plekje op het podium van Club Dux.

dansende mensen op zoutkorrel

De Amsterdamse formatie TWR72 zal één van de namen zijn die je kunt verwachten op de tweede editie van Zoutkorrel. Deze boys kun je kennen van de heerlijke track: Summer (zie onze Spotify Playlist) en begin deze maand kwam hun Techno plaat genaamd X uit met de origineel genaamde tracks: X1, X2 en X3.

Ook uit Amsterdam komt Tahko, die de aankomende weken tussen zijn sets in Amsterdam, Haarlem en Den Haag door ook nog een keer naar het Twentse coulisselandschap afreist. Dat ook Tahko een gevestigde naam is in de scene kun je al zien aan de grote bak likes op Facebook. Ook buiten de Nederlandse landsgrenzen is Tahko niet onopgemerkt gebleven. Aankomende juli vliegt hij naar Denemarken om in Kopenhagen in Club KB18 te draaien.

Naast deze twee artiesten uit onze hoofdstad heeft Zoutkorrel ook nog eens Locklead op weten te trommelen vanuit Utrecht. In 2014 bracht Locklead, samen met Wouter. S de banger Stutter uit en hij is getekend bij Slapfunk records. Verder is er ook nog ruimte voor Jesse Jansman uit de thuisstad van Zoutkorrel: Hengelo en Brenny Aztech die ook al tijdens de eerste editie van Zoutkorrel draaide en in de organisatie van het feest zit zal ook zijn kunsten gaan vertonen.

De early birds kaarten gingen als warme broodjes over de toonbank en zijn al uitverkocht maar de regular tickets zijn nog steeds te koop voor het schappelijke bedrag van €11. Op zoek naar nog meer informatie over dit toffe evenement op 27 mei bij Club Dux in Hengelo kun je vinden op deze evenementenpagina.

banner zoutkorrel hengelo