Zonnestraal

Datum: 9 juli 2017
Tijd: 15:00 – 23:00
Locatie: Park Scholtenhagen – Haaksbergen
Line up: 
Thom Sebo, Brenny Aztech, Praia del Sol, Ricardo Silvio, Nicky Vannettie
Facebook: Zonnestraal Festival

panorama foto festivalterrein


Nieuwsberichten

Belangrijke informatie Zonnestraal Festival 2017
Zonnestraal Festival 2017: de line up
Brenny Aztech tweede naam voor Zonnestraal 2017
Zonnestraal maakt eerste dj bekend voor 2017
Zonnestraal Festival maakt de datum voor 2017 bekend
Zonnestraal Festival 2016: een feest voor jong en oud


Op een hopelijk heerlijk zonnige zondagmiddag, 14 juli, zal aan het water van de vijvers van het Scholtenhagenpark het festival Zonnestraal plaatsvinden. Met een mooi aangeklede dj booth, zitzakken en picknickkleden langs de waterkant en verrassend lekkere koude drankjes gaat het Zonnestraal festival misschien wel het chillste Festival van de omgeving worden.

Bij een chill festival hoort natuurlijk fijne muziek. NKSJ.nl zal samen met Teatro Productions de muzikale invulling organiseren van dit festival. Op onze Facebookpagina en onze website zullen wij jullie op de hoogte houden over deze muzikale invulling. Wel kunnen we verklappen dat de muziekstijl die gedraaid zal worden tropisch is. Denk aan relaxte Deephouse, euforische Tropical House en er is ook ruimte voor fijne dansbare classics. Tussen 15:00 en 22:00 is er in ieder geval muziek om op te chillen en te dansen.

Park Scholtenhagen met op de achtergrond het Hagen

Ook aan de aankleding is gedacht. Het prachtige Scholtenhagenpark heeft natuurlijk weinig nodig om de perfecte locatie te zijn voor een festival. De maanden juni en juli zullen in teken staan van allerlei live muziek in het park en in de muziekkoepel. Natuurlijk is er de nodige aandacht gestoken in de aankleding van het festival en ook aan de inwendige mens is gedacht. Koude drankjes, lekkere hapjes en een tropisch sfeertje.

Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte over dit top festival!

Partners van Zonnestraal Festival:

Restaurant het Hagen
Teatro Productions
Mediakanjers
Sweet Orange Shot
Horeca Verhuur Twente