Zonnestraal maakt eerste dj bekend

thom sebo

Zonnestraal Festival gaat ook in 2017 weer plaatsvinden en stapje voor stapje gaat de organisatie haar line up weer bekendmaken. Vorig jaar waren het Nicky Vannettie, Vin Postega, Mike Gerritsen, Praia del Sol en Thom Sebo die het podium betraden. De laatst genoemde mag ook dit jaar terugkeren naar het Scholtenhagenpark in zijn Haaksbergen.

Thom Sebo komt uit Haaksbergen en heeft aangegeven dat hij weer zin heeft in de 2017 editie van Zonnestraal. Net als vorig jaar zal hij een zomerse sound ten gehore brengen. Thom Sebo is geen onbekende in de regio. Hij stond onder meer op de eerste editie van Factor10!, Tropical Dance en Gewoon Beckum Live. Met Thom Sebo kan het alle kanten op qua stijl maar voor Zonnestraal Festival zal hij wederom een heerlijke funky mix van zomerse deephouse en house draaien.

Wie de Haaksbergse dj zal gaan vergezellen op het podium blijft nog even een verassing maar wanneer je de Facebookpagina van Zonnestraal Festival in de gaten houdt dan ben je de eerste die het weet. Op naar weer een mooie editie van Zonnestraal Festival op zondag 9 juli in het Scholtenhagenpark.