Zonnestraal Festival maakt tweede naam bekend

Brenny Aztech Zonnestraal FestivalOp een regenachtige vrijdagmiddag was het de facebookpagina van Zonnestraal Festival die een klein beetje zomer door je beeldscherm heen gooide. Het was namelijk tijd om na Thom Sebo de tweede dj van het zomerse festival bekend te gaan maken. Op 9 juli zal Brenny Aztech één van de dj’s zijn die naast onder andere Thom Sebo zal gaan schitteren.

Brenny Aztech kan zeggen dat hij op één van de meeste vooruitstrevende dance events van Nederland heeft gestaan namelijk Amsterdam Dance Event (ADE). Ook stond hij op Boulevard Outdoor, Strandbal Festival en draait hij regelmatig op zijn eigen feest bij Club Dux: Zoutkorrel. Dat belooft veel goeds voor Zonnestraal Festival!

De geboren Deventenaar die al vele jaren meedraait in de elektronische muziek zal de temperatuur op 9 juli gegarandeerd een paar graden omhoog gooien met zijn funky zomerse beats. Volg de man op Facebook om meer over hem te weten te komen.

Ook zo benieuwd naar wie die andere 3 dj’s gaan zijn die op 9 juli zullen aantreden in het Scholtenhagenpark te Haaksbergen? Hou de facebookpagina in de gaten en je bent de eerste die het weet. O ja, klik ook ff op het evenement zodat je vrienden weten dat je gaat!