Zonnestraal Festival maakt datum 2017 bekend

De organisatie vdatum zonnestraalan Zonnestraal Festival heeft zondag 9 juli 2017 als datum voor haar tweede editie gekozen. Het festival dat plaatsvind in het Scholtenhagenpark in Haaksbergen zal dan voor de tweede keer gaan plaatsvinden. Net als vorig jaar ligt de organisatie in handen van Restaurant het Hagen en Nick Laarhuis.

Ook de tweede editie van het zomerse festival beloofd een relaxte te worden. Net als vorig jaar blijft de insteek van het festival hetzelfde namelijk de sfeer creëren waarbij mensen al liggend of dansend in het gras genieten van de Zonnestraal sound.

De muziekstijl waar de organisatie voor kiest zal te vergelijken zijn met die van vorig jaar: Tropische house en Deephouse. De muziekstijl zal opgebouwd worden van rustig en relaxt naar een swingend en springend einde. Vorig jaar waren Mike Gerritsen, Nicky Vannettie, Thom Sebo, Vin Postega en Praia del Sol de dj’s die op het podium in Haaksbergen hun kunstje deden. Dit jaar doet de organisatie er alles aan om deze toffe line up van 2016 te overtreffen.Nicky Vannettie

De entree van het festival zal, net als vorig jaar, gratis zijn. Dit mede om ook de mensen die niet weten wat ze kunnen verwachten kennis te laten maken met het festival. Het festival moet, net als vorig jaar, toegankelijk zijn voor gezinnen, jeugd maar ook de oudere jeugd die er lekker een middag op uit willen.

Voor meer informatie en de laatste updates met betrekking tot het festival kunt u terecht op de Facebookpagina van Zonnestraal Festival.