Zonnestraal Festival: de complete line up!

Nu de eerste lentezon door de lentebloesem begint te stralen beginnen de festivalkriebels bij menig liefhebber al te komen. Zo ook bij de organisatie van Zonnestraal Festival die afgelopen week hun complete line up bekend heeft gemaakt. Tijd om jullie even voor te stellen aan de dj’s voor zondag 9 juli 2017.

Zonnestraal Banner

Brenny AztBrenny Aztech Zonnestraal Festivalech
Plaatjes draaien, produceren en ook nog eens ontwerpen: deze man is de creativiteit zelve! Op zondag 9 juli zal hij dit presenteren tijdens zijn set op Zonnestraal Festival. Hij mixt op de meeste funky manier de heerlijkste deephouse, techhouse en tropische house aan elkaar. De organisatie van Zonnestraal Festival kreeg via ‘vriend van het festival’ Vin Postega Brenny op hun radar en tijdens het bezoeken van Zoutkorrel bij Club Dux was het voor de organisatie duidelijk: die moeten we hebben! Dat is gelukt en dus kunnen we heerlijk gaan genieten van de Brenny Aztech sound op Zonnestraal Festival.

Nicky Vannettie
Nicky Vannettie
De ‘festivalbaas’ zelf zal ook dit jaar de zondagmiddag muzikaal openen. Net als vorig jaar zal Nicky de middag zwoel beginnen met muziek waarbij het koude biertje net wat lekkerder smaakt. Nicky Vannettie is lid van het Beckumse dj collectief Club Kroket waarmee hij afgelopen maart Café Dwars nog op de kop zette. Voordat hij de platen kan gaan uitzoeken voor Zonnestraal staat hij nog eerst op de zaterdag van de Pinksterfeest te draaien. Hier zal hij overdag bij het cross evenement MX Airtime de muziek verzorgen en s’avonds zal hij met Club Kroket de tent op de kop proberen te krijgen. Vorige week mocht hij nog een paar plaatjes draaien bij Gewoon Beckum live met…

thom sebo


Thom Sebo
Ook dit jaar komt Thom Sebo de Haaksbergse trots hoog houden! Hij kan op het fietsje naar het Scholtenhagenpark en daar voor het tweede jaar op rij het publiek verwennen met de meest zomerse tracks van het moment. Het zonnebrilletje kan weer op en de voetjes kunnen weer op en neer in het gras wanneer Thom Sebo de zomer uit de speakers laat komen dit jaar.
Praia del SolZONNESTRAAL_PRAIA-DEL-SOL
Nog een naam die we kennen van de eerste editie van Zonnestraal Festival: Praia del Sol a.k.a. Mr. Sunshine. Als je zijn remixen van oa. Rihanna, Justin Timberlake en The Chainsmokers nog niet kent moet je ze echt even gaan
checken op YouTube! Vorig jaar sloot hij het festival af en na al die positieve berichten over zijn set heeft de organisatie besloten om hem gewoon weer terug te laten komen. Ook dit jaar staat hij niet alleen op het meest relaxte festival van Haaksbergen maar ook op Latin Village, 7th sunday en Beachrockers.

Praia del SolRicardo Silvio
Ver uit het hoge noorden komt Dj Ricardo Silvio. Één bak met draai ervaring! Hij is de rechterhelft van ‘The 90’s are back’ en zette met zijn fijne muziekkeuze al heel vaak één van Nederlandse beste clubs Red op zijn kop. De Sneekweek, Promised land festival, Garden of Dance: het zijn zomaar een paar festivals waar Ricardo al stond en wat te denken met welke artiesten hij al op het podium heeft gestaan? Ik noem een: Sebastian Ingrosso, Yellow Claw en Dimitri Vegas & Like Mike. Haaksbergen kan zich gaan klaarmaken op deze knallende afsluiter: Ricardo Silvio!