Zomerfeesten Hengevelde: op naar weekend 2

Afgelopen weekend was er de aftrap van de zomerfeesten in Hengevelde. De zomerfeesten in Hengevelde, dat langzamerhand wel een festival genoemd kan worden, weet de afgelopen jaren telkens weer te verbazen met hun muzikale programma. Afgelopen zaterdag stonden Miss Montreal, Typhoon en de Jeugd van Tegenwoordig in de megatent van het Hengeveldse zomerfeesten terrein.festival hengevelde

Voor het eerste weekend waren er voorafgaand nog enkele kaarten te koop, de megatent die plaats biedt voor 6000 feestvierende bezoekers stond dan ook gezellig vol. Het avondprogramma begon met de uit Dedemsvaart afkomstige Miss Montreal met daaropvolgend de top van de Nederlandse hip hop: Typhoon en de Jeugd van Tegenwoordig. De laatste act was alleen wel heel kort te bewonderen op het podium, wat het publiek verbaasde.

Aankomend weekend is er wederom feest in Hengevelde en zullen naast de megatent ook het buitenpodium, disco bal, Balkan beach en het kampvuur geopend zijn. In het tweede weekend zijn er optredens van onder meer Guus Meeuwis, Ronnie Flex, Feest Dj Ruud en de in Hengevelde o zo populaire Dj Panko! Slecht nieuws voor diegene wie nog geen entree ticket heeft: de kaarten voor zaterdag zijn uitverkocht!

De weersvoorspellingen vfaberyayo hengeveldeoor deze week zijn helaas wat minder als vorige week maar wij duimen met de organisatie mee dat het droog blijft alhoewel we die kans zeer klein achten wanneer Ronnie Flex het podium betreed!