Wochenende! Zaufen! #2

Het is vrijdag en dus zit de werkweek er bijna weer op. Weekend! Tijd voor ontspanning, tijd om de beentjes te laten zwaaien en de rokjes te laten waaien! Waar je dat dit weekend overal kunt doen? NKSJ heeft weer een paar fijne adresjes op een rijtje gezet.

Megaparty Weerselo
Zaterdag avond gaan er weer horden mensen richting Weerselo. Niet voor niks want het is bij partycentrum Ensink tijd voor de tiende editie van de megaparty. Wie en wat je daar kunt gaan zien las je al eerder in ons artikel: 10 jaar megaparty Weerselo.

Rock & Roll in Bentelo
Hou je van rocken? Vanavond op vrijdag 15 april is het bij het Spoolder in Bentelo tijd voor een avondje gitaren met de AC/DC coverband: AC/DC UK. Aan de kassa zijn nog kaartjes te koop á €10 en de band zal om 21:30 beginnen. 

Magic
Bij City Lido is het feestje magic aankomende zaterdag. Distric East host daar 3 area’s met hardstyle, house en techno. Enkele dj’s die daar op 16 april zullen gaan draaien zijn Dj Jean, Dj Thera, Jason Payne en Mika di Mare. Dus voor een avondje dance ga je zaterdag naar Groenlo.

banner magic city lido

Classic R&B en HipHop
In het Metropool te Hengelo is het morgen tijd voor wat heerlijke klassiekers uit de wereld van Hip Hop en R&B. Vanaf 23:00 brengen onder meer Dj Teknix en Mc Pryme jullie terug naar de tijd van Notorious B.I.G. en Aaliyah. Lekker zwoel dansen op P.Diddy of jumpen op House of Pain, alles komt voorbij deze avond. 

Stap voor Stap
En het weekend afsluiten doe je natuurlijk bij Dancing Bruins in Saasveld want daar komt één van Nederlands gezelligste artiesten optreden: Henk Dissel! De man die dit jaar in elke kroeg grijs gedraaid wordt met de hits Stap voor Stap en de Bom gaat er gegarandeerd een feestje van maken bij Bruins. Naast Henk Dissel staat de band The Tour op het podium en natuurlijk Bruins fijnste huis dj’s.

foto henk dissel