Wochenende! Zaufen! #1

Het is weer weekend! Tijd voor feestjes en partijtjes. Maar waar kun jij dit weekend het beste gaan feesten? Wij van NKSJ wijzen je de weg en helpen je een handje met het uitzoeken van de heetste feestjes in de regio!

Feest Dj Ruud!

Vanavond staat Dieka in Markelo in het teken van opblaasbeesten, confetti en sit downs want cultheld Feest Dj Ruud komt een feestje bouwen. De man die de hele zomer weer door het ganse land zal touren om de leukste festivals af te gaan, gaat vanavond de tent afbreken in Markelo! Zeker het overwegen waard!

Banner Feest Dj Ruud Dieka

Karpaten

Dansen bij Karpaten Jans, het kan nog tot 30 april want dan zit de Karpaten er weer op voor dit jaar. Vanavond heeft Karpaten een Nederlands tintje om te beginnen met Enschedees Dj duo East and Young. Dit duo was kortgeleden nog op tour met Galantis en staan in de zomer op vele festivals waaronder Mysteryland. East & Young zijn niet de enige Nederlandse act vanavond bij de Karpaten maar ook de coverband Beethoven zal een spetterende show gaan geven net over de grens bij Buurse!

Hakken!

Toch meer zin in een lekker potje hakken? Dan heeft Zaaldijk in Lemele een leuke line up voor je klaar staan vanavond! Daar komt namelijk E-Force een paar dikke platen draaien! Rengdengdeng!

Vinyl Battle

Voor de liefhebbers van gezellige piratenmuziek is er bij Café de Gebrande Waateren in Hengevelde een heuse vinyl battle! Station NCR, Radio Aluminium, Holtzaag FM en Station SCH zullen daar de lekkerste piratenplaatjes gaan draaien. En bij piratenmuziek horen natuurlijk pijpjes Grolsch!

Black Tie Monkey Squad

Huh? Wie?! Ja Black Tie Monkey Squad! De voormalig bandleden van Beat it hebben een nieuwe band. Deze ras artiesten knallen de covers de live zaal in bij Dancing Bruins aanstaande zondag. De allernieuwste pop en dance hits worden afgewisseld met golden oldies uit de jaren 90 en 80. Naast de fijne hits staat de band garant voor een hele vette show! Zondag het weekend afsluiten bij Bruins dus!

Logo BTMS