Watermölle Noaber Festival

Aankomend weekendOostendorper Watermolen is er rondom de Oostendorper watermolen in Haaksbergen het Watermölle Noaber Festival. André Grobbink samen met Robert Overbeek en Willem Mekkelholt van Café het Stuupke en Café Zeezicht zijn de organisatoren van het nieuwe festival in Haaksbergen dat op zondag 3 juli plaatsvind.

Op twee sfeervolle podia’s zullen verschillen de artiesten optreden en naast de optredens rondom de watermolen zal er een fair zijn met kunst en een speelweide waar de ouders hun kinderen heerlijk kunnen laten spelen.

Het eerste podium is op het gezellige terras van Restaurant Bij de Watermolen. Op het terras zullen de Flierefluiters, ’t Nollenkoor, de Serenado’s en Karel van de Kate de muzikale omlijsting verzorgen. In het bos naast de watermolen is het hoofdpodium dat ruimte biedt voor optredens van ExxbenT, Monkey Clan, Square Mountain Kid, Whotnix, Travelin’ Band en de Briljantjus. Ook zullen er diverse dj’s tussen de bands door draaien.

Kaarten voor het Watermölle Noaber Festival bij de Oostendorper watermolen kosten maar €5 en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café het Stuupke en Café Zeezicht in Haaksbergen. Het festival start om 12 uur en zal om 10 uur afgelopen zijn.