Volle Polle: MX Air Time

Volle Polle organiseert tijdens de Pinksterfeesten Beckum een uniek motorcross evenement genaamd MX Air Time. Op het evenemententerrein Het Ossenveeld in Beckum zal een spectaculair circuit gebouwd worden waar op zaterdag 14 mei een Internationaal deelnemers veld 1 tegen 1 over heen gaat knallen!

De MX Air Time is al bekend in de Verenigde Staten maar zal nu ook zijn Europese debuut maken. Kees de omroeper, bekend in de Nederlandse crosswereld zal de presentatie verzorgen met zijn herkenbare stemgeluid.

Volle Polle Air Time Beckum

In de klasses MX 1 en MX 2 zullen overdag de trainingen zijn en s avonds op de verlichte baan de wedstrijden. Ook na de wedstrijden zal er in de tent van de Pinksterfeesten spektakel te zien zijn met de bands Plork en de Aannemers en de Joekels.

Nieuwsgierig geworden naar dit evenement? Of wil je tickets halen zodat je dit unieke evenement zelf mee kan gaan maken? Ga dan even naar de Facebookpagina van Volle Polle. Let op: als je voor 10 april je early bird tickets haalt maak je ook nog eens kans op een MOTUL pakket t.w.v. €55!

Alvast een voorproefje van de MX Air Time in Beckum? Check dan het onderstaande filmpje!