Volgroeid in de oaK

De oaK aan de Korte Leidsedwarsstraat in Amsterdam is op 24 september het decor voor het feest volgroeid. Een feest met de heerlijkste house, tech house, deephouse, vocal house en techno.

Volgroeid

Tijdens dit feest in één van Amsterdams vetste clubs kun je dansen op de beats van Luuk van Dijk, Anil Aras, Brenny Aztech en Vin Postéga. Dit lijkt de ideale opstelling voor een top feest. Luuk van Dijk zit aan het einde van zijn tienerjaren maar heeft nu al hele vette dingen gedaan in het verleden waaronder gigs tijdens Lief festival, Heaven Outdoor en Beachrockers festival.

Brenny Aztech kun je kennen van Zoutkorrel in Club Dux en hij stond op de afgelopen editie van Strandbal Festival in Bornebroek. Wie ook op Strandbal Festival stond is Vin Postéga maar hem kan je ook kennen van Zonnestraal Festival en hij stond afgelopen jaar regelmatig in de Chicago Social Club in Amsterdam. Als laatste maar zeker niet de minste heeft Volgroeid ook een gig van Anil Aras op het programma staan. Hij staat komende ADE in één van Amsterdams nieuwste hotspots: Claire, maar eerst volgt dus Volgroeid op 24 september.

Op zoek naar tickets voor het evenement? De kaartjes kun je kopen via deze link en kosten maar 8 piek.
Voor meer informatie check je de Facebook van Volgroeid en gun de boys een like!