Volgend weekend in teken van Spa

Het weekend van 27 en 28 augustus zal in het teken staan van de Grand Prix in Spa Francorchamps. In de regio Twente zullen dan ook twee moddervette activiteiten georganiseerd worden aankomend weekend die helemaal in het teken staan van de formule 1.

sim twente

Sim Twente organiseert Time Trial Spa

In Enschede zal Sim Twente op zaterdag 27 augustus een Time Trial organiseren. Vanaf 14:00 kun je voor €5 tien minuten racen met de simulatoren van Sim Twente op het circuit van Spa Francorchamps. Daag je vrienden uit en schrijf je nu in voor deze spectaculaire activiteit. Voor meer informatie over dit evenement check dan het evenement op Facebook. 

Live Max Verstappen kijken bij Café Zeezicht

Ook in Haaksbergen zijn ze fan van Max Verstappen en dit blijkt uit het evenement dat zondag plaatsvind bij Café Zeezicht in het dorp. Daar zal op groot scherm op het terras van de kroeg de race live uitgezonden worden. Om 13:00 zal het evenement starten en de beelden en muziek zullen worden verzorgd door HR Sounds. Wil je nog kans maken op plaatsen op het VIP deck in Haaksbergen, kijk dan even naar de volgende Facebookpagina.