TVO- Breukers Beachsoccer: dank aan de weergoden.

De organisatie mag de weergoden bedanken want wat hebben zij het getroffen afgelopen zaterdag. Terwijl op een uur rijden in Arnhem en net over de Duitse grens de onweer flink los barstte bleef Beckum ongeschonden. Dit geluk had het TVO- Breukers Beachsoccer, een evenement waarbij zomers weer een pré is. dames beachsoccer

Op het door grondverzet bedrijf Breukers neergelegde strand zand werd op 6 velden gestreden om de prijzen die de winnaars aan het eind van het toernooi in ontvangst mochten nemen. Met af en toe een partij zand worstelen en hier en daar een beukje of trapje kan de organisatie wederom terugkijken op een sportief en gezellige middag. De wedstrijden werden gespeeld onder het genot van een heerlijk zonnetje en tussen de wedstrijden door was er voor de teams een sfeervol horecaplein opgebouwd.

team hengevelde

De grote winnaar bij de heren, die de wisselbokaal in ontvangst mochten nemen, was net als vorig jaar het team van
Hengevelde. De technische spelers wisten wederom te schitteren op het zand en de wisselbokaal blijft in de vitrine van Hengevelde staan. Bij de recreatie poule was FC Ibi de winnaar van de harde finale tussen twee Beckumse teams. Bij de dames was het team van Kip zonder Kop de winnaar. De dames wonnen in een felle strijd de finale van Grifoendor.

Na de prijsuitreiking werd er op groot scherm de champions league finale gekeken en na de overwinning van Real Madrid bleef het nog lang onrustig in de feesttent onder het genot van vele alcoholische versnaperingen en de fijne hits van Dj Binky!

Alle foto’s kun je vinden op Stef Bunte Photography

beach 2