Tropical Night Haaksbergen: nieuwe locatie, vertrouwde gezelligheid!

De Tropical Night is al jarenlang een begrip in Haaksbergen. Tot vorig jaar was het marktplein in Haaksbergen het decor van de Tropical Night maar in 2015 ging dit niet door. De reden van de afgelasting was dat de organisatie te veel kosten moest maken om de vergunning voor het evenement in de kern van het dorp rond te krijgen. De organisatie moest op zoek naar een nieuwe locatie en kwam tijdens deze zoektocht bij het Scholtenhagenpark terecht. tropical night haaksbergen logo

De muziekkoepel bij restaurant Het Hagen diende afgelopen zomer al meerdere malen als decor voor live muziek en is dan ook uitermate geschikt voor de Tropical Night. HR Sound zal daarom op zaterdag 6 augustus samen met restaurant Het Hagen de organisatie van de Tropical Night 2016 op zich nemen.

Tijdens deze, hopelijk zomerse, avond zullen de dj’s van HR Sound tropische klanken laten horen. Het personeel van het Hagen zorgt voor de inwendige mens met zomerse drankjes en broodjes. Op 6 augustus zal om 21:00 de Tropical Night starten en de entree voor dit evenement is gratis.