Sunday Music in The Park

Bij Restaurant het Hagen in Haaksbergen staat deze zomer in het teken van live muziek. NKSJ organiseert het Zonnestraal Festival op 17 juli maar ook in de maand juni zal er elke zondag gratis live muziek zijn in het Scholtenhagen park vlak achter het restaurant.

foto slow down

Zondag 5 juni – Slow Down
Slow Down is niet alleen het wel bekende nummer van Douwe Bob maar ook een hele leuke band uit Haaksbergen. De vijfkoppige band speelt covers van uit de jaren ’70 tot nu. De Dijk, U2 en ZZ top staan onder meer in hun repertoire. De band is een graag geziene gast in de kroegen van Twente en ze zullen er een gezellige middag van maken op zondag 5 juni!

Zondag 12 juni – De Lutter Muzikanten
Op zondag 12 juni is er ruimte voor compleet iets anders want dan zullen de Lutter Muzikanten in de muziekkoepel spelen. Deze formatie speelt volksmuziek in 4 stijlen: Egerländer, Böhmische, Moravanka- en moderne volksmuziek.

Zondag 19 juni – Pop & Musicalkoor Matchhagen plein haaksbergen
De naam zegt het al: Match zingt meerstemmig pop en musical nummers. Hun repertoire bestaat onder meer uit Acda en de Munnik en Coldplay. Ook zullen de welbekende musical hits van bijvoorbeeld Grease langskomen op deze swingende zondagmiddag.

Zondag 26 juni – Scholtenhagenfestival
Op zondag 26 juni organiseert de Haaksbergse tak van de Lionsclub het Scholtenhagenfestival. Shanty-koren, bands, kunst en kindervertier zullen te vinden zijn in en rondom de muziekkoepel in het Scholtenhagenpark.

Ook in de maand juli zal er van alles te doen zijn bij het Hagen in Haaksbergen. Meer informatie over het Scholtenhagenpark, party accommodatie het Hagen en alle mogelijkheden hier kunt u vinden op http://www.het-hagen.nl/.