Strong Muiter Run

Dit jaar zal er tijdens de Muiterweek in Beckum voor de derde keer op rij de Strong Muiter Run uitgezet worden. Op zondagmiddag 14 augustus zal er in drie verschillende klasse’s gestart worden voor een ongeveer 6 kilometer lange obstacle run rondom het mooie Beckum.

strong muiter run nick delil

De klasse’s waar de deelnemers zich voor in kunnen schrijven zijn als volgt verdeeld:

De Brakke Jongens Klasse
Je bent de hele week al aanwezig geweest bij de Muiterweek en wanneer je naar het toilet gaat om te plassen ruikt het zelfs een beetje naar bier. De marathon in recordtijd lopen gaat niet meer lukken deze week maar toch wil je even lekker de wei in. Dan is de Brakke Jongens klasse perfect voor jou. Ben je te brak, te dik(ke), te dun of te lui om te presteren maar wil je wel even hard gaan tijdens de Strong Muiter Run, geef je dan op voor de klasse.

Beast Mode
Je bent kampioen geworden in de kelderklasse met TVO? Je loopt wekelijks een rondje hard in het plaatselijke park? Je hebt de Viking Run, de Marathon van New York en de Nijmeegse vierdaagse al gelopen? Ja dan kun je rustig zeggen dat je een echte sportman bent! Voor die echte sportmannen die zich willen meten met andere echte sportmannen hebben we ook dit jaar weer de Beast mode klasse. Dus de echte beesten schrijven zich natuurlijk hier voor in.

Stoere damesstrong muiter vrouw
Eigenlijk zijn bijna alle vrouwen stoer maar de vrouwen die zich inschrijven voor de Strong Muiter Run hebben toch wel een streepje voor.
Eigenlijk is elke vrouw geschikt voor deze klasse. Sportief of onsportief, blond of bruin, zwart, wit of bruin van de modder: alle dames kunnen rekenen op een staande ovatie wanneer zij de finish halen van de Strong Muiter Run!
Niet alleen omdat het een knappe prestatie is maar vooral omdat wij houden van bezwete en in modder gehulde dames houden!

De afgelopen jaren heeft de organisatie opgemerkt dat de Strong Muiter Run zeer populair is en ook dit jaar verwachten ze dat de deelnemerslijst binnen een mum van tijd vol zal staan. Daarom waarschuwt de organisatie alvast dat er niet te lang gewacht moet worden met het inschrijven want vol=vol!

Inschrijven kan via de Facebookpagina van de Muiterweek of door een mail te sturen naar nicklaarhuis@hotmail.com. De informatie die je moet delen zijn je naam, je nummer, je mail adres en de klasse waarin jij mee wilt doen.

strong muiter run paulien

Meedoen aan de Strong Muiter Run is geheel op eigen risisco. De organisatie doet er alles aan om de hindernissen en het parcours zo veilig mogelijk te maken en met behulp van vele vrijwilligers gaat de organisatie er voor zorgen dat de deelnemers op een eerlijke en veilige manier de Strong Muiter Run kunnen voldoen. De minimale leeftijd om deel te nemen aan de Strong Muiter Run is 16.