Sim Twente organiseert Monaco dag

Wauwsim twente! Ook wij genieten nog steeds na van de heerlijke overwinning van Max Verstappen afgelopen weekend.
Een historische overwinning wel te verstaan: de eerste Nederlander die een formule 1 grand prix wint en de jongste formule 1 coureur die ooit een grand prix won. Niks anders dan heel veel respect voor de zoon van Jos. Sinds het succes van Verstappen leeft het Formule 1 meer dan ooit. Ook onze vrienden van Sim Twente genoten ontzettend van zijn overwinning en kijken uit naar de volgende grand prix namelijk de legendarische rit in Monaco.

Een week voordat de GP in Monaco gereden gaat worden door Verstappen en al die andere snelheidsduivels organiseert Sim Twente een Monaco dag op industrie terrein de Marssteden in Enschede. Monaco is één van s’werelds mooiste maar ook moeilijkste circuits. Dit kun jij ook ervaren in één van de simulatoren van Sim Twente. Op zondag 22 mei vanaf 14:00 kun jij proberen om de snelste tijd te scoren op het circuit van Monaco maar dan in Enschede.

Lijkt jou dit wat? Trommel dan je snelle vrienden op en geef jullie op via ruben@simtwente.nl. Voor maar €5 kun je dan deelnemen aan de Sim Twente Monaco dag en heb jij op het eind van de dag de snelste tijd op het circuit van Monaco dan win je ook nog eens een dikke prijs.

Wil je meer informatie over dit gave concept: http://www.simtwente.nl/

Sim Twente Monaco