Sam Feldt released zijn zomerhit met Lucas & Steve

Sammy Renders oftewel Sam Feldt heeft opnieuw een heerlijk zomerse track uitgebracht. Na eerdere samenwerkingen met Dennis Kruissen, de Hofnar en Kav Verhouzer heeft de dj uit Boxtel nu Lucas & Steve benaderd om een gooi te doen naar zomerhit van het jaar 2016.

Sam Feldt, die gerust de Tropical House koning van Nederland genoemd kan worden, kwam afgelopen jaren al met een paar heerlijkse zomerse tracks en ook dit jaar is hij terug. Met Dennis Kruissen remixte hij Alien van de Kelly Family, vorig jaar kwam hij met de remix van Robin S’ Show me Love en begin dit jaar kwam Been A While uit.

Voor zijn nieuwe plaat: Summer on You ging Sam Feldt de samenwerking aan met Lucas & Steve, die tracks uitbrengen op het wereldberoemde label Spinnin’ records.

Bij een zomerhit hoort natuurlijk een zomerse videoclip en ook daarin lijken de mannen goed geslaagd. De videoclip kwam vorige week uit maar is nu al bijna een miljoen keer bekeken, dus als je hem nog niet gezien hebt klik dan snel op play en geniet van misschien wel de zomerhit van 2016.