Rebl City neemt Enschede over

In Den Haag eposter rebl cityn Scheveningen heeft Rebl City er al geslaagde en uitverkochte feesten opzitten. Nu is het tijd voor de organisatie om het oosten van Nederland te gaan veroveren. Op 15 oktober 2016 is het daarom tijd voor de eerste editie van Rebl City in Enschede. Het Muziekcentrum zal het decor zijn voor één van de vetste freestyle feesten van de lage landen.

De early bird kaarten zijn al uitverkocht maar er zijn nog regular tickets verkrijgbaar voor dit evenement (KLIK). Scoor je zo’n ticket dan ga je de twee tofste wijven uit de scene te zien krijgen. Korsakoff & Day- Mar zullen namelijk samen een knallende set weggeven tijdens Rebl city.

Ook ‘good old’ The Viper komt langs. Hij draaide afgelopen weekend nog samen met Korsakoff tijden XQLUSIVE in de Ziggodome maar moet dus dit keer zijn plekje afstaan aan Day- Mar. Ook Ruthless stond afgelopen zaterdag bij XQLUSIVE samen met Dr. Rude en Feest Dj Ruud maar ook hij zal solo een set weg geven in Enschede.

Verder zijn er optredens van Outsiders, Vecino, Bass-D en Evangelis & Vice- Versa. Dit is dus een gegarandeerd avondje kei hard stampen en stuiteren. Wacht niet te lang met het bestellen van je kaarten want net als de edities in Den Haag en Scheveningen gaan ook de tickets voor Rebl City Enschede als warme broodjes over de digitale toonbank.