Rebellenclub 2016: enger dan ooit tevoren!

De feesten Rebellenclub 2016 enschedemet het thema Halloween slaan de afgelopen jaar ontzettend aan in ons Nederland. De Freaqshow die door Q-Dance jaarlijks met oud en nieuw georganiseerd wordt in de Ziggodome en de jaarlijkse frightnights bij Walibi zijn een voorbeeld van het succes van het thema. Ook Twente moet er aan geloven en dit jaar zal de Rebellenclub op 29 oktober in Enschede helemaal in het teken staan van zombie’s en enge wezens.

Van 22:00 tot 05:00 zullen in het Expo Twente in Enschede diverse artiesten optreden en het beloofd een griezelige bedoeling te gaan worden. Naast de main area zal er een extra area zijn met Halloween fun en spelletjes. Naast alle griezels zullen er ook enkele topacts optreden op deze zaterdagavond/ nacht.

De artiesten variëren van freestyle, hardstyle, house tot aan hiphop met de volgende artiesten: Billy the Kit, Broederliefde, Cesqeaux, Deepack, Marc Vano, Robbá Rovega, LNY TNZ, Dirrty Berry en Lady Bee. De avond zullen gehost worden door MC Marboo en MC Sherlock.

Natuurlijk hoort bij het thema Halloween een klein verkleedpartijtje en daarom heeft organisator Absolutely Fresh professionele schminkers ingehuurd om je er zo freaky mogelijk uit te laten zien. De kaartverkoop is zojuist begonnen via PayLogic.

Nog even terug naar de editie van vorig jaar: