Prins Martin de nieuwe prins van de Beckummer Ossens

IMG_4879 Na een lange tijd van speculeren, raden tijdens de Kerstmarkt in Beckum en fantaseren over de nieuwe prins is afgelopen vrijdag Martin Hengelman als nieuwe prins van C.V. de Beckummer Ossens verkozen. Na een heftig boksgevecht met zijn broer was Martin diegene die het toneelstuk als winnaar afsloot. Onder luid gejuich van de vele toegestroomde carnavalsliefhebbers en collega verenigingen, waarvoor hulde, kreeg Prins Martin zijn prinsenkostuum aangereikt.

Eerder op deze vrijdagavond was het aan voormalig Prins Tim om af te zwaaien. Met mooie woorden van de raad van elf, Tim zelf en een geweldige act van Levenslust was het dan echt tijd om een geweldig carnavalsjaar met Prins Tim af te sluiten.

Voor de nieuwe prins begint het juist net. Na de huldiging op vrijdag avond voor een vol Café Halfweg was het op zondag tijd voor de raad van elf om Prins Martin te bezoeken en het bord in zijn tuin in Oele te pla
atsen. Voordat de raad van elf naar Oele vertrok was het eerst nog tijd om twee prijswinnaars in het zonnetje te zetten. Teun te Lintelo won de Facebook actie en mocht op deze natte zondag mee op pad onder het mom ‘Ossen voor één dag’.

De tweede winnaar die in het zonnetje werd gezet was Harry ter Avest. Het mooie van allemaal was dat Harry hier praktisch niets voor hoefde te doen. De nieuwe prins was namelijk tijdens de ‘raad de prins actie’ tijdens de kerstmarkt in Beckum niet geraden. Toch wouden de Ossens het vleespakket, gespoIMG_4991nsord door Slagerij Broekhuis, niet zelf soldaat maken en zo werd er uit alle deelnemers van de actie een winnaar geloot: Harry.

Al met al kunnen de Ossens maar ook Bennie Spanjer en de Muiters terugkijken op een zeer geslaagd carnavalsweekend. Vrijdag een volle bak en zondag een gezellige middag. Alle bezoekers bedankt voor jullie komst en namens ons allemaal wensen wij Prins Martin een geweldig carnavalsjaar toe. Alaaf!