Muiterweek Beckum in Tropische sferen op de vrijdag

Op vrijdag 12 augustus gaat de Muiterweek weer op de tropische tour. Smiddags zal op het schapenweilandje vlak naast Café Halfweg het jaarlijkse grasvolleybaltoernooi plaatsvinden. In teams van vier personen, exclusief wisselspelers, gaat er gespeeld worden om de eeuwige roem die de winnaars staat te wachten.

volleybal beckum

Inschrijven voor dit sportieve, fanatieke maar vooral heel gezellige toernooi kan nog steeds op de officiële inschrijfpagina van de Muiterweek (Klik hier). Op dezelfde pagina kan ook nog steeds ingeschreven worden voor alle andere activiteiten die deze week zullen plaatsvinden rondom Café Halfweg.

Na het grasvolleybaltoernooi zal Dj Nicky Vannettie de Tropical Party aftrappen op het terras van Café Halfweg waar ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden van het toernooi. Rond en nabij klokslag twaalf zal het tropische feestje zich verplaatsen van het terras naar binnen in Café Halfweg. Hier zal Dj Mike Gerritsen tot in de late uurtjes de tropical night afsluiten met zijn beats. Beide heren stonden al eerder naast elkaar op de poster tijdens het Zonnestraal Festival.

mike Nicky Vannettie