Midzomerfeesten Bentelo

Aankomend weekend is het tijd voor Bentelo om hun dorp op de feestkaart te zetten met hun midzomerfeesten. Al weken staat er op het zomerfeestterrein aan de rand van Bentelo een prachtige poort, aankomend weekend gaat de poort daadwerkelijk open en kunnen de vele bezoekers gaan genieten van een gevarieerd programma.

midzomerfeesten bentelo

Dit jaar zal het feest al beginnen op donderdag 30 juni met het blaue weiben fest. Op deze donderdagavond verwacht de organisatie dat de bezoekers geheel in tirolerstijl gekleed naar de feesttent komt om daar een feest te maken met de Stadlfreunde en die Tolle Leute. Het zal en avond worden met dikke polka’s, aprés ski hits en Schlagers.

Op vrijdag is het, zoals in heel Nederland het geval is, tijd voor de VRIMIBO oftewel de vrijdagmiddagborrel. Om 16:00 gaat de tent open en zal de muziek verzorgd gaan worden door de zanger Bart en Alex en de band Hottub heroes.

Op zaterdag zullen er overdag de funny noaber games gespeeld gaan worden door de verschillende buurtschappen van het dorp Bentelo. Het avondprogramma dat om 21:00 zal starten zal muzikaal gevuld zijn met de Weekend Warriors, Dansado & de Feestneger, the Allstarz en Superstijl.

Op zondag is er een ware brasserie op het feestterrein met vertier voor jong en oud. Aansluiten zullen er optredens zijn van Kennéh, The Wetnecks, Guilty Six, Rave van Fortuijn en Snollebollekes.

Oftewel een weekend lang feest in Bentelo waar je echt geweest moet zijn!