Midwinterfeesten Beckum pakt groots uit

De Midwinterfeesten in Beckum pakken dit jaar groots uit. Het Winterse feestje van de Pinksterfeesten, dat eens in de twee jaar plaatsvindt, plakt er dit jaar een dag bij aan. Het is de eerste keer dat de Midwinterfeesten niet alleen op zaterdag, maar ook op zondag de tent open doet. Na grote namen in het verleden waaronder Jan Smit, Guus Meeuwis en Jovink en de voederbietels heeft de organisatie ook voor deze editie van de Midwinterfeesten weer enkele top artiesten weten te strikken.

midwinterfeest

Op zaterdag 14 januari zullen een drietal dj’s je meenemen in een reis door de tijd met muziek van de jaren 80 tot aan nu. Om 21:00 start Erik de Zwart met muziek uit de jaren 80, hierna volgt Gerard Ekdom (Radio 2) met de jaren 90 en als afsluiter zal de Enschedeër Rob Toonen de hits van de laatste jaren ten gehore brengen. De entree voor de zaterdag is €10 in de voorverkoop en €12 aan de deur. Kaarten zijn te koop bij Café Halfweg in Beckum maar ook via de website van het feest: www.midwinterfeesten.nl.

midwinterfeesten

 

Op de zondag van de midwinterfeesten kunnen de dirndls en lederhosen uit de kast want dan zal het feest in teken staan van tiroler muziek. Lange bierbanken zoals we die kennen van de Oktoberfeesten, veel bier en optredens van de Palemiger Spatzen en Dieter Koblenz. Kaarten voor de zondag kosten €5 in de voorverkoop en aan de deur €7.