Laatste informatie Strong Muiter Run

Aanstaande zondag, 14 augustus, zal de Strong Muiter Run wederom van start gaan. Voor de deelnemers en de bezoekers hierbij de laatste belangrijke informatie en aan het einde van de pagina de deelnemerslijst. Let op: de deelnemerslijst is om 13:00 op 9 augustus voor het laatst upgedate, er kan nog ingeschreven worden via nicklaarhuis@hotmail.com.


Starttijden

Dit zijn de starttijden van de verschillende klasses. De start zal plaatsvinden bij Café Halfweg in Beckum. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij een half uur van te voren aanwezig zijn om de inschrijving te voltooien door de betaling van €10.

15:00 – Stoere Dames

15:45 – Brakke Jongens

16:30 – Beast mode


Bericht aan de deelnemers

Bij de betaling van €10 gaat de deelnemer akkoord met de algemene voorwaarden. Deze houden in dat deelnemen aan de Strong Muiter Run geheel op eigen risico is en dat de Muiterweek niet aansprakelijk is voor letsel of schade. Bij elke hindernis zullen vrijwilligers staan om tegen te gaan dat deelnemers langs de hindernis zullen gaan en dat de deelnemers de hindernissen veilig kunnen trotseren. Ook zullen vrijwilligers het parcours afgaan om te controleren of alles naar behoren gaat en jullie waar nodig te ondersteunen.

Bij het café zal EHBO aanwezig zijn maar we hopen dat deze niet in actie hoeven te komen. Net als voorgaande jaren hebben wij geprobeerd alle hindernissen zo veilig mogelijk te bouwen zodat kans op letsel zo klein mogelijk is. Toch verwachten wij van de deelnemers voorzichtigheid tijdens de run.

Bij de hindernissen kunnen korte wachtrijen ontstaan, wij hopen dat jullie bij file vorming rustig blijven en op je beurt de hindernis trotseert. Ga met respect met elkaar om tijdens de race en speel niet vals. De route zal aangegeven worden met geel rode borden. Voor meer vragen rondom de run kunt u bij de start altijd terecht bij de organisatie.


Bericht aan de toeschouwers

Bij de hoek van de Rotersweg zal, net als vorig jaar, een fanzone gecreëerd worden waar de toeschouwers onder het genot van een drankje het beste zicht hebben op meerdere hindernissen. Ook is het een optie om al fietsend de deelnemers aan te moedigen via de Rotersweg maar hou hierbij wel rekening met ander verkeer en zorg ervoor dat de deelnemers de ruimte krijgen. Hierbij wordt verwacht dat je de aanwijzingen van de vrijwilligers volgt. De finish en prijsuitreiking van de Strong Muiter Run zal bij Café Halfweg zijn vlak na de finish van de Beast Mode. Komt allen om de winnaars en overige deelnemers te vereren met een hard applaus.


Startlijsten

15:00 – Stoere Dames

Laura Oversteegen
Riemke ten Voorde
Marloes ten Dam
Anne ten Thije
Lindsay Mulder
Bente Lintsen
Elin Nales
Karlijn Bloem
Dorien Freriksen
Britt Veldhuis
Fleur Lansink Rotgerink
Marlou Asbroek
Merlin ten Hagen
Romee ten Hagen
Tess Natter
Nicol Wielens
Larissa Goselink
Sabine Asbroek
Kelly Heuker of Hoek
Femke Nijhof
Tine Heuzels
Ilse Goselink
Emma Goselink
Yvet Luttikhold

15:45 – Brakke Jongens

Dion Ottink
Daan ten Dam
Wilko Morsink
Mike Pot
Rien Morsink
Tijmen ten Hagen
Jasper ten Dam
Jelle Mulder
Bas Rupert
Hein Frongink
Sjoerd Pelle
Ivar Vennevertloo
Cyriel Temmink

Beast mode – 16:30

John Lansink
Thijs Slaghekke
Coen Veldhuis
Martijn Smit
Robin Koershuis
Luuk Grashof
Hugo Absreuk
Rienke van Schoonhoven
Gerben Schrijver

Staat jouw naam hier niet bij of wil jij je nog inschrijven? Stuur snel een mail naar nicklaarhuis@hotmail.com


Wij zien jullie graag op zondag 14 augustus, deelnemers alvast heel veel succes en supporters een mooie dag toegewenst.

Voor meer vragen over het evenement: nicklaarhuis@hotmail.com