Inschrijven activiteiten Muiterweek

Kauwgumbalrally

kauwgumbalrally

Ook dit jaar staat de kauwgumbalrally weer op het programma van de Muiterweek. Tijdens de Kauwgumballrally rijdt je met vele andere bijzondere auto’s en verwanten een prachtig uitgestippelde route. De route volgen doe je door het puntje- bolletje systeem. Je kunt je nu per tweetallen inschrijven via de volgende link. Let er wel op dat je een bijzondere wagen onder je kont moet hebben. Dit kan een oldtimer zijn, een sportwagen of een gouden Renault Twingo met V8 motor. Een standaard Renault Clio uit ’95 (bijvoorbeeld) worden niet geaccepteerd.

VOL!!!


Grasvolleybaltoernooi

grasvolleybaltoernooi

Op vrijdag 12 augustus is het tijdens de Muiterweek weer tijd voor het jaarlijks terugkerende grasvolleybaltoernooi. Met 4 spelers in het veld en enkele wissels nemen teams het weer tergen elkaar op in het Beckumse weidegras schuin tegenover de kerk.

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR HET GRASVOLLEYBALTOERNOOI


De Spijker op je Kop Quiz

spijker op je kop quiz

Tijdens de Spijker op je Kop quiz op 10 augustus is laten de deelnemers hun hersenen weer kraken. In verschillende categorie├źn worden quizvragen gesteld en na een goed antwoord mag er op de spijker geslagen worden. Dit jaar zullen enkele nieuwe aspecten worden toegevoegd aan de quiz. Welke dit zijn zie je dan, maar dat het lachen gaat worden staat vast. Een team bestaat uit drie personen, dus zoek een paar slimme timmermannen en schrijf je nu in!

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE SPIJKER OP JE KOP QUIZ


Voor inschrijving van de Strong Muiter Run check:

Strong Muiter Run Pagina