Hengover Outdoor: een verfrissend nieuw party concept in Hengevelde

Hengover Outdoor is een verfrissend nieuw feestje dat op 16 juli plaats gaat vinden in Hengevelde. Aan de Kerkstraat 1 net buiten het dorp zal het moeten gaan gebeuren. De organisatie van onder meer het Hengeveldse Examenfeest en Tropikol zullen gaan verassen met een compleet nieuwe feest ervaring.

De organisatie bestaande uit Nick Kuipers, Sten Ringeling, David Spekreijse, Thom Hartgerink en Justin Wolterink kwamen op het idee om een nieuw concept te bedenken na de afgelasting van het Examenfeest Hengevelde in 2015. De jongens merkten op dat veel house liefhebbers naar de Randstad afreizen om een festival te bezoeken, dit omdat er hier in de buurt weinig soortgelijks aangeboden wordt voor deze doelgroep.

dj hengover hengevelde

Dit alles waren redenen genoeg om Hengover Outdoor uit de grond te stampen: een nieuw festival in Twente is geboren. De jongens willen meteen groots uitpakken met het beste wat de regio te bieden heeft op het gebied van dance en house muziek. Er is al een mooi groepje DJ’s met allen hun eigen stijl vast weten te leggen. Wie dit zijn laat de organisatie nog even geheim. Buiten de regionale DJ’s komt Hengover Outdoor met een grote naam als afsluiter voor het festival. Spannend!

Ook aan de aankleding gaat het niet liggen. De organisatie van Hengover Outdoor laat weten de bezoekers te willen verassen met hun creativiteit. Een team vol creatieve vrijwilligers helpt de jongens om de aankleding en de ‘mainstage’ indruk te laten maken op hun bezoekers.

Dansende mensen op Hengover

Tot nu toe blijft het nog speculeren wat Hengover Outdoor ons gaat brengen. De organisatie laat nog niets los over de artiesten die komen optreden. Wel zeggen ze dat de bezoeker veel confetti, mosh pits, CO2 kanonnen en konijnendansjes kan verwachten. Dat voorspelt gegarandeerd feest maar het blijft ook nog zo heerlijk spannend wat de bezoeker kan verwachten qua muzikale invulling.

NKSJ zal jullie zeker op de hoogte houden over de ontwikkelingen van Hengover Outdoor, dat ongetwijfeld een heel tof feestje gaat worden!