Hengover haalt East & Young naar Hengevelde

Nadat een paar weken terug Dj Trammeland, Atraxisz, Gustavo, Urso, The Bassarmy en The Local Heroes bekend werden gemaakt dachten velen dat dit de heerlijke line up voor Hengover Outdoor 2016 zal gaan worden. Maar niks bleek minder waar en de organisatie verraste afgelopen week met een nieuwe toevoeging aan de line up: East & Young.

east and young

East & Young, de grote vrienden van Mike Marsman, komen naar Hengevelde om het Hengover feestje compleet te maken. De mannen stonden afgelopen jaar al op hele mooie feesten waaronder Freshtival, Sensation en Amsterdam Open Air. Ook de aankomende zomer staan Marc van Oosterbaan en Ivo de Jong op vele hele gave plekken te draaien. De tukkers staan onder meer op Mysteryland, Sins of Ibiza en dus in Hengevelde bij Hengover Outdoor.

Op 16 juli is het zover dan zal Hengover haar deuren openen. De kaarten zijn nog tot vrijdag 15 juli te koop bij Assink in Hengevelde, Spoolder in Bentelo, Café Halfweg in Beckum, Dwars in de Hoeve, De Ruif in Neede, ’t Stuupke in Haaksbergen en de Ster in Goor. Voor maar €5 ben je verzekerd van een hele gezellige dag bij Hengover Outdoor in Hengevelde.