Hengover: een nieuw feestje met een toffe line up!

Eerder al schreven line up hengoverwij over het verfrissende nieuwe party concept: Hengover Outdoor. De organisatie die op zaterdag 16 juli aan de Kerkstraat in Hengevelde een sfeervol feestje uit de grond gaan stampen hebben de afgelopen tijd hun line up bekend gemaakt. Nu is het tijd om jullie even voor te stellen aan de 6 dj’s die Hengevelde op de kop gaan zetten tijdens de eerste editie van Hengover Outdoor.


Urso is al een graag geziene gast in buurtdorp Bentelo en over een kleine 6 weekjes mag hij zich gereed gaan maken voor een avondje Hengevelde. Hij draaide al op de Paasparty, Blauwbeats en stond regelmatig in het Amsterdamse nachtleven. Wie ook op de Paasparty 2016 in Bentelo stonden waren de mannen van Local Heroes. Net als Urso droppen deze boys de heerlijkste EDM beats tijdens hun sets. Dit Limburgse duo stond zelfs als in Bangalore (India) te draaien op Sunburn met onder meer KSHMR.

De organisatie zoekt veel naar aanstormend talent en hierdoor kwam Trammeland op hun pad. Deze dj uit Goor was de winnaar van het dj contest bij Lucky in Rijssen en mag straks ook Hengover op zijn portfolio schrijven.

Waarom dj’s van ver halen als er binnen handbereik zoveel goeds is? Dat is wat de organisatie wel zal wel hebben gedacht bij de keuze van Gustavo en Atraxisz. Deze twee komen beide uit de thuishaven van Hengover: Hengevelde. Welke stijl deze dj’s gaan draaien is een grote verassing want wat draaien ze eigenlijk niet? Electro, House, Moombah, Deephouse, Hardstyle en Hardcore: ze kunnnen bijna alles!

Ook het laatste dj duo komt uit de regio: the Bassarmy bestaat namelijk uit Wout en Rodi, beide woonachtig in het mooie Delden. Regelmatig staat dit duo op feestjes en in clubs in Twente. Binnenkort komt hun nieuwe EP uit waarvoor ze met Bassanova in de studio hebben gezeten en niemand minder dan Lady Bee heeft al aangegeven de boys uit Delden helemaal te gek te vinden.

Aan de line up zal het niet gaan liggen aanstaande 16 juli en ook heeft de organisatie een super team samengesteld die de aankleding, promotie en horeca voor dit feestje tot in de puntjes zullen gaan verzorgen. Wij hebben er zin in en hopelijk zien we jullie daar!