Hengevelde: Ronnie Flex was hier!

In Hengevelde kunnen ze weer terugkijken op twee geweldige feestweekenden. Ruim 20.000 bezoekers kwamen naar het feestterrein in hartje Hengevelde. Tijdens het eerste weekend waren er optredens van Typhoon en Miss Montreal en tijdens het tweede weekend kwamen Guus Meeuwis en Feest Dj Ruud op bezoek maar waar het internet vooral over na praat is het optreden van Ronnie Flex.

Afgelopen zaterdag zat het weer een beetje tegen voor de zomerfeesten in Hengevelde maar of het nou regende of niet: als je bij het optreden van Ronnie Flex voor aan stond was je er van verzekerd niet droog naar huis te kunnen. Op Facebook gaven al duizenden mensen aan aanwezig te zijn bij het NK bier gooien naar Ronnie Flex en bij het betreden van het podium was het duidelijk dat het NK bier gooien leeft in Hengevelde.

pioneer ronnie flex

Maar waar de organisatie bang voor was gebeurde niet: Ronnie gaf aan geen fuck te geven en maakte zijn optreden ondanks de vele liters Grolsch die naar hem geslingerd werden af. Op de populaire website van VKMAG kwam deze foto van de Pioneer draaitafels na het optreden van Ronnie Flex. Op de foto is niet alleen te zien dat het bier in grote getale door de lucht ging maar dat er ook met modder gegooid werd. Dit gaat veel te ver is in de vele reacties te lezen terwijl anderen al schattingen doen naar de schade voor het verhuurbedrijf van de draaitafels.

Maar Ronnie heeft zijn centjes weer verdiend en dat liet hij ook lachend weten toen hij het podium af liep. Wie het laatst lacht ….