Heaven Live x Heaven Open Air

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei is in Heerenveen op de parkeerplaats 6 nabij het Abe Lenstra stadion het evenement Heaven Live x Heaven Open Air. Een tweedaags evenement met op vrijdag live muziek en op zaterdag Nederlands beste dj’s.

banner heaven live

Op vrijdag zal het podia vol staan van bands, zangers en zangeressen. Dit is de eerste keer dat Heaven Open Air op vrijdag onder de naam Heaven Live de deuren al opent voor de liefhebbers van live muziek. Op deze eerste editie van Heaven Live staat de coverband Vangrail, de Friese Trots: Jelle B, Pieter van der Zweep en als kers op de slagroom zullen de mannen van the 90’s are back de Friese grond laten trillen met de heerlijkste muziek uit de laatste tien jaren van de vorige eeuw. Er zijn nog enkele tickets te koop via de website van Heaven Live.

heaven open

Als de Heerenveen de dag er na wakker is geworden kunnen ze zich gelijk weer opmaken voor het volgende feestje. Op zaterdag staan er op 4 verschillende podia’s Nederlands beste dj’s te draaien. Ook voor de zaterdag zijn nog kaarten te koop via de website.

Als je dan zo’n kaartje hebt gekocht kun je je op gaan maken voor een heel vet feestje. Op de mainstage die gehost wordt door Bruut en Mengelmoes staan een paar hele heerlijke namen. We noemen een Praia del Sol, Dirrty Berry, Childsplay, Dyna en ook Feest Dj Ruud geeft acte de présence.

Ook voor de liefhebbers van hardstyle en freestyle staat er een podium op de parkeerplaats van de plaatselijke SC. Hier staan niemand minder dan de Noisecontrollers, Psyko Punkz en ‘good old’ Darkraver. Ook zal er op het terrein een heuse Feestkerk staan. Diegene wie het feest gaan maken in de Feestkerk zijn de resident’s van Café de Swetser in Heerenveen en Emmen en Shooters in Leeuwarden. Wie wel eens gaat stappen in één van deze kroegen weet dat de boys achter de draaitafels wel weten hoe je een dakkie er af draait. Verder staan ook Martin Harder en Ricardo Silvio in de kerk te draaien.

Alsof dit nog niet genoeg is, is er ook op Heaven Open Air ruimte voor de fijnste Deephouse en Techno. Het podium genaamd het Nachtverblijf zal ruimte bieden aan onder meer Michel de Hey, Chris Stussy en Monbreaux.

Dus heb je nog geen plannen voor aankomend weekend zorg dan dat je snel die laatste overgebleven kaarten scoort op http://www.heavenopenair.nl.