Gewoon Beckum Live presenteert: PROOST

Op 1 april staat bij het Wapen van Beckum het feest Gewoon Beckum Live weer op de kalender. Net als afgelopen jaren zal er ook dit jaar een mix zijn van fantastische live muziek en twee dj’s. In de voorgaande jaren maakten de bands Wir Sind Spitze, Big bird, Major League en Melrose er een geweldige show van in Beckum. Dit jaar is het de beurt aan de band PROOST om er een knalfeest van te gaan maken.

proost band

PROOST is een ware medley machine en weet met zijn enthousiasme de dansvloer helemaal op de kop te krijgen. Hits uit het verleden wisselen zich af met de populaire muziek van nu en verrassende mash ups worden door de 6 muzikanten van PROOST uit hun instrumenten en gouden strotjes gedrukt. CO2 kanonnen, confetti en vlammen maken de show helemaal compleet.

Naast de band PROOST heeft de organisatie ook twee dj’s weten strikken namelijk Nicky Vannettie en Thom Sebo. Beide heren stonden ook al samen op Zonnestraal Festival vorig jaar en nu mogen zij het feest compleet gaan maken op 1 april bij het Wapen van Beckum. Nicky Vannettie zal de zaal voor en tussen de band door opwarmen en Thom Sebo zal Gewoon Beckum Live 2017 knallend afsluiten.

Op de hoogte blijven over de kaartverkoop, laatste nieuwtjes over Gewoon Beckum Live en de optredende artiesten vindt je op de Facebookpagina van Gewoon Beckum Live.

Gewoon Beckum Live, 1 april 2017 bij het Wapen van Beckum.