Feest Dj Ruud: Rest in Party!

Feest Dj Ruud is niet meer. Ruud Geurts gaf in de zomer van 2016 aan dat hij begonnen was aan zijn laatste reeks met optredens onder de naam Feest Dj Ruud (KLIK). Een laatste club tour volgde en als apotheose op zijn afscheidsjaar kreeg hij vorig weekend de Heineken Music Hall twee keer uitverkocht met zijn Rest in Party afscheidsfeest.

Tijdens rest in partyzijn afscheidsavonden in de HMH kwamen vele acts het podium betreden om een ‘laatste eerbetoon’ te brengen aan de koning van de opblaasdieren. Optredens waren er van onder andere David Ghetto, the Partysquad, Radical Redemption, LNY TNZ, Mr. Polska en Jebroer. Ook draaide Feest Dj Ruud op beide avonden een fantastische set met al zijn hits van de afgelopen jaren, natuurlijk ook deze keer met de nodige confetti, opblaasdieren, sitdowns en toeters.

 

Maar voor diegene die dachten dat Ruud ging solliciteren bij de plaatselijke supermarkt of achter de geraniums ging zitten hadden het mooi mis. Nog op dezelfde avond gaf Ruud Geurts door te gaan als dj maar onder een nieuwe naam: Dolf. Ook zijn eerste track onder zijn nieuwe naam is al een feit. Wij hopen dat Ruud ook onder zijn nieuwe naam weer vele heerlijke tracks gaat releasen. Hier is in ieder geval al vast de eerste: Fuck it all up met JVZL.