Feest Dj Ruud kapt ermee

Wij kunnen ons niet voorstellen dat er mensen zijn die hem niet kennen. De koning van de confetti, de baas van de opblaasbeesten: Feest Dj Ruud. Hij stond sowieso een keer bij jou in de buurt te draaien want hij heeft van Maastricht tot aan Leeuwarden opgetreden. Ook aankomende zomer staat hij nog door het hele land te draaien maar daarna is het klaar voor Feest Dj Ruud.

In de Coen en Sander showfeest dj ruud koningsdag heeft Feest Dj Ruud aangegeven vanaf december dit jaar weer door het leven te gaan als Ruud Geurts. 3 gouden en 1 platinum platen hangen bij hem aan de muur, hij heeft zo’n beetje overal in Nederland gedraaid en zijn leven is als een achtbaan van hoogtepunt naar hoogtepunt gegaan de afgelopen jaren aldus Ruud zelf. Toch is het moment gekomen dat Feest Dj Ruud minder energie uit zijn shows haalt dan eerst en een nieuwe weg in wil slaan. Wat deze weg zal zijn blijft nog even gissen. Maar dat hij een leegte achter laat mag duidelijk zijn.

Feest Dj Ruud stond letterlijk overal en waar die stond was het ook altijd feest! De mensen die een show van hem hebben meegemaakt kunnen bevestigen dat een Feest Dj Ruud show gegarandeerd opblaasbeesten, CO2 kanonnen, sit downs en confetti in je drankje betekend. Hij stond in de mooiste clubs van Nederland zoals Club Red in Leeuwarden en Dieka in Markelo. Ook op festivals was hij een graag geziene gast en dat bleek door zijn gigs op Solar, Mysteryland en Freshtival. Daarnaast ging hij de Nederlandse clubs af met zijn Knaltival tour. feest dj ruud

Naast zijn vele optredens knallen collega dj’s vaak zijn tracks de club in.
In elke feesttent of discotheek heb je mee kunnen hossen op Gas op die lolly en Duizend nachten (1,6 miljoen), Door tot het einde(1,5 miljoen) en Hallo! Het is carnaval. (1 miljoen) waren kijkcijferknallers op YouTube. We kunnen veel zeggen over Feest Dj Ruud maar dat zijn concept een succes is/was mag duidelijk zijn.

Aankomende zomer kunnen we Feest Dj Ruud nog voor het laatste seizoen gaan zien knallen. Hij staat onder meer op 7th sunday festival, Freshtival, Groove Garden, Dauwpop, Amsterdam Open Air, Mysteryland en Stereo Sunday. Een mooi rijtje festivals al zeg ik het zelf.

Daarna is het nog één keer tijd om knallend af te sluiten. Het einde van een tijdsperk zal worden afgesloten in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Met vele top acts zal Feest Dj Ruud voor het laatst de confetti laten knallen, de Flügel rijkelijk laten vloeien en het allerlaatste beetje gas op die lolly geven. Kaarten voor dit toepasselijke genaamde feest: Feest to Black kun je kopen op deze website maar wees er snel bij want de early bird tickets vlogen als warme broodjes over de toonbank en zijn al uitverkocht. Een kaartje kost maar 35 piek, geen geld om nog één keer te mogen springen op de beats van (*Gastoetergeluid*) Feest Dj Ruud!

Feest Dj Ruud bedankte zijn fans via de radio show van Coen en Sander en via zijn Facebookpagina maar wij denken dat we namens als zijn fans en de bezoekers van zijn knalshows spreken als we zeggen: Néé, jij bedankt!

Hier nog het filmpje waarbij Ruud bekend maakte dat hij stopte op een manier zoals hij dat kan!