Eerste twee namen Zonnestraal Festival bekend

Het duurt nog ongeveer 1,5 maand maar NKSJ heeft de eerste twee namen voor de eerste editie van het Zonnestraal Festival bekend gemaakt via de officiële Facebookpagina van het festival. De twee dj’s die als eerste en tweede zullen gaan draaien op 17 juli in Haaksbergen zijn Nicky Vannettie en Mike Gerritsen.nicky vannettie

Nicky Vannettie
Nicky Vannettie draait niet vaak buiten de dorpsgrenzen van zijn geliefde Beckum. Hij is ook dit jaar weer huis dj van de Muiterweek bij Café Halfweg, draait een zomerse set bij het TVO- Breukers Beachsoccer toernooi en was afgelopen maart nog de opwarmer van
Dj Thom Sebo en Wir Sind Spitze tijdens Gewoon Beckum Live.

De draaistijl van deze dj kun je gerust een mengelmoes noemen. Bij de Muiterweek wisselt hij Radical Redemption af met Koos Alberts alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Voor het Zonnestraal Festival heeft Vannettie beloofd de bezoekers de heetste warming up ever voor te schotelen. Verwacht swingende Spaanse klanken, heerlijke Deephouse en classics van weleer.

Dj Mike Gerritsenmike gerritsen zonnestraal
Deze jonge mooie jongen draait regelmatig de pannen van het dak bij verschillende clubs en feesten in de buurt van
zijn thuisplaats Borculo. Dat Zonnestraal Festival geen dak heeft maakt voor hem niks uit want ook hier zal Mike de heupjes van de bezoekers doen laten zwaaien.

Mike Gerritsen kun je aankomende zomer al zien bij de Hemelgames, Reurpop en zijn eigen feestje Borculo Dance Event.
Mike zal de heerlijkste tropische hits gaan draaien waardoor je je even anderhalf uur in Ibiza waant.

 

Na het weekend zullen de overige drie dj’s voor het Zonnestraal Festival bekend worden gemaakt waaronder de meest tropische afsluiter die je je maar kunt bedenken! Blijf op de hoogte door de Facebookpagina van Zonnestraal te liken en hou onze website in de gaten.