één groot feest bij de Muiterweek in Beckum

De Mu13901555_1751018651820755_764390063948512965_niters namen van 10 t/m 15 augustus Café Halfweg weer over en ook dit jaar leidde dit tot één groot feest. Met onder andere een quiz, voetbaltoernooi en diverse optredens hadden de Muiters weer een mooi programma samengesteld voor de 26e editie van dit evenement.

Op woensdag trapte de Muiters af met de Spijker op je Kop Quiz met als grote winnaar het team van Qwispel. Op donderdag was daar de Hollandse avond met bierpong en een gezellige optreden van Zanger Ronald.

Vrijdag stond traditie getrouw het grassvolleybaltoernooi weer op het programma waarbij het weer ook dit jaar weer gunstig was: niet te warm en droog. De winnaars bij het grasvolleybaltoernooi waren voor het derde jaar op rij: Pannacota da’s kaas uit Hengevelde. De vrijdagavond werd afgesloten door Dj Mike Gerritsen tijdens de tropical party.

Op zaterdagochtend startte met veel herrie en bombarie de Kauwgumbalrally vanaf het Wapen van Beckum. De finish van de Kauwgumbalrally maakte nog meer kabaal dan de start en bij de prijsuitreiking bleek dat de prijs van de grootste Kauwgumbal naar Rik Borgelink ging. Op zaterdagavond maakte Dj’s Sander Scheperman en Nicky Vannettie er een drukbezocht en gezellig feestje van binnen bij Café Halfweg.

Zondag was er de derde editie van de Strong Muiter Run, door de organisatie was er weer een zwaar maar mooi parcours uitgezet door de Beckumse weilanden rondom de Rotersweg. Winnaars in de verschillende klasses waren Ellen Temmink bij de stoere dames, Guido Morsink bij de brakke jongens (zijn broers werden 2 en 3) en Jeroen Abbink bij de beast mode klasse. Op zondag avond speelde de Hengelose formatie The Coffeecats op het terras van Café Halfweg.

De maandag stond weer in het teken van het evenement dat vanaf de begin jaren van de Muiterweek op het programma staat namelijk het café voetbaltoernooi. Nadat de laatste jaren Café Assink er bij de heren met de eerste prijs van doorgingen was er dit jaar eindelijk weer succes voor Beckum. Café Halfweg 3 mocht namelijk de eerste prijs in ontvangst nemen onder leiding van gelegenheidskeeper Luuk Horstink. Bij de dames wonnen de dames van Halfweg 2 die net wat beter waren dan Halfweg 1, 3 en 4.

Aansluitend aan het voetbaltoernooi was de grandioze afterparty waar ook afscheid genomen werd van de Muiters Lotte, Mart en Nick, die respectievelijk 7, 5 en 5 jaar in dienst waren van de Muiterweek. De Muiters en Bennie kunnen weer positief terugkijken op een top week! Een bedankje gaat naar de buurt en vrijwilligers die ook dit jaar hebben meegewerkt aan een geslaagd feestje.