Documentaire Martin Garrix

Martin Garrix was amper 17 toen zijn eerste track Animals uitkwam. martin garrix wit
Een hit die door heel de wereld in de toplijsten stond. Animals stond in de top drie van de hitlijsten in Nederland, Engeland, België, Finland, Frankrijk en Zwitserland. Een betere start van zijn carriere kon Martijn Gerard Garritsen, zoals die eigenlijk heet, zich niet wensen.

Martin Garrix heeft inmiddels vele samenwerking achter zijn naam staan, hij werkte onder meer samen met de dj’s Jay Hardway, Sander van Doorn, Afrojack en Tiësto. Buiten de wereld van dance werkte Martin ook nog eens samen met grote namen als Usher en Christina Aquilera.

In mei blaast Martin Garrix 20 kaarsjes uit en hij heeft nu al een carriere op zijn naam staan waar je een jongensboek over kunt schrijven. Dit moet ook MTV gedacht hebben want op 11 april is in Tuschinski Amsterdam de documentaire Martin Garrix: the ride in première gegaan.

In deze documentaire praat MTV onder meer met de mentor van Martin Garrix: Dj Tiësto, zijn ouders en Usher. De documentaire bevat backstage beelden van de gigs van Martin en homevideo’s van familie Garritsen.

De documentaire is aanstaande zondag, 17 april, te zien op MTV om 20:30.