Dj Carnage schiet $10k het publiek in

Dj en producer Carnage is geboren in Guatemala en is pas 25 jaar maar heeft al een waslijst aan hits op zijn naam staan. De tracks Toca, Bricks en I like tuh hebben allen tientallen miljoenen streams op Spotify. Dat Carnage succes heeft is duidelijk en dit wou hij vieren met zijn fans. De meeste dj’s vieren hun succes met champagne showers, merchandise en dikke optredens maar Carnage wou iets speciaals doen waar heel internet door ontplofte.

In 2014 kwam Carnage tijdens zijn set met de mededeling dat hij iets ging doen wat nog nooit een dj had gedaan. Tijdens zijn track Bricks schoot hij de confetti shooters af, dit keer niet met gekleurde slingers maar met $10.000!

Hieronder zie je het bewijsmateriaal van een ,voor de aanwezige fans van Carnage, legendarische avond! Om het succes van Carnage te vieren hebben we gelijk maar een paar hitjes van hem in onze Spotify lijst gedropt! Het is hopen voor de fans dat hij vaker zulke gekke acties zal organiseren waardoor je dollars kan bij- in plaats van afschrijven op je bankrekening!