Decibel Outdoor maakt de line up bekend

In het weekend van 20 augustus staat Hilvarenbeek weer in het teken van één van Nederlands tofste Hardstyle festivals. De organisatie, B2S, heeft wederom een karrenvracht aan artiesten geregeld die de 12 stages moeten gaan vullen. NKSJ was er vorig jaar bij en wij hopen maar één ding: dat het dit jaar weer lekker zonnig is. Vorig jaar had het festival de grote pech dat het de gehele dag regende maar zelfs met de Nikes in de modder en een poncho wist het publiek zich prima te vermaken.

decibel logo

Voorgaande edities was de mainstage een waar kunststukje en ook dit jaar twijfelen wij er niet over dat B2S weer een prachtig podium voor de bezoekers weten te ontwerpen. Op het mainstage staan d
it jaar onder meer da Tweekaz, Partyraiser en Radical Redemption. Ook een parade paardje van het Decibel Outdoor festival is de Pussylounge stage. Helden van weleer staan hier de dikste beats te draaien. Dj’s die je kunt gaan zien op deze area zijn Korsakoff, Deepack en de altijd vrolijke Darkraver.

pussy lounge decibel

Verder kun je bij Decibel Outdoor terecht voor heerlijke euforische Hardstyle beats van Frontliner en Code Black op de Euphoria stage. Voor de bezoeker die meer van het rauwere werk houden zijn er de Loudness en Darkness4Life stages. Op deze podia kun je Warface, Tartaros, Peacock, Deathmachine en Titan aan het werk zien.

Ook is er voor de Hardcoreliefhebber een Hardcore 4 life stage met dj’s als Neophyte en Nosferatu. Ook kun je terug in de tijd bij de Back 2 School en Remember podia’s met dj’s van toen als Scott Brown en Lady Dana.

Het enigste wat we kunnen doen is duimen voor heel veel zon op 20 augustus en op 30 april voor je pc gaan zitten want dan start de online voorverkoop.