Dansen op Koningsdag

Eerder deze week gaven wij al aan waar je het beste kunt zijn met Koningsdag als je los wilt gaan op Hardstyle en Hardcore of waar je konijnendansjes wil doen op Deephouse en Techno. Natuurlijk zijn er ook nog tal van andere feestjes met de leukste pop, rock, house en Nederlandstalige muziek. Of beter nog: feestjes waar echt voor iedereen wat wils is.

Hollands Glorie Haaksbergen
Zo staat Haaksbergen in het teken van Hollands Glorie tijdens Koningsnacht en Koningsdag. Op het terrein waar voormalig dancing de Bron stond is een grote tent neergezet. In het eerste geval zal dit evenement in de open lucht plaats vinden maar de organisatie heeft besloten om geen risico te nemen met het weer en heeft een mega tent geplaatst in het hartje van Haaksbergen.

Op Koningsnacht kan de bezoeker optredens verwachten van onder meer Frank van Etten en Zanger Rinus. De dag er na zal er veel vertier zijn voor de kinderen rondom de feesttent en zullen George Baker, Snollebollekes en Dj Thom Sebo de muzikale invulling verzorgen.dj dyna

Absolutely Kingsnight
De mannen van Absolutely Fresh hebben zoals elk jaar weer een beste line up klaar staan voor op het van Heekplein in Enschede. De lokale helden Marc Vano en Robba Rovega zullen samen met Dj Dyna, Billy the Kit, Dirtcaps en La Fuente het Enschedese marktplein op de kop gaan zetten.

Dirty East Party Kingsnight Edition
Wie liever flink wil twerken op Koningsnacht is bij Club Rootie in Hengelo aan het goede adres. Tijdens de Dirty East Party loopt het condens langs de muren aan de achterzijde van Café het Pleintje. Optredens tijdens deze hete avond worden verzorgd door onder meer de mannen van Broederliefde.

Encore on Tour
Ook in Zwolle is er ruimte voor fijne hiphop. Het in Amsterdam immens populaire feest Encore komt namelijk naar Hedon tijdens Koningsnacht. Zoals we gewend zijn van Encore hebben ze hiphop fijnste artiesten meegenomen vanuit de hoofdstad namelijk Sevn Alias, Jonna Fraser en Dj Snelle Jelle.

Flow
Franky Rizardo brengt zijn show: Flow naar Club Air in Amsterdam. Franky draait zijn show tegenwoomartin garrix witrdig in heel de wereld maar met Koningsnacht komt hij ‘gewoon’ naar Nederland.
In Club Air zal Rizardo draaien samen met Sonny Fodera en Wouter S.
Dus voor de Rizardo Sound moet je naar het Rembrandtplein.

538 Koningsdag
Bijna alle commerciële radiostations hebben wel hun eigen feestje tijdens Koningsdag. Zo ook Radio 538 die in Breda op het Chasséveld hun feest hosten. Net als op de radio brengt 538 ook op hun Koningsdagfeest de grootste artiesten te gehore. De line up is namelijk gevuld met onder andere Armin van Buuren, Hardwell en Martin Garrix.

Kingsday Leiden
Armin van Buuren, geboren in Leiden, staat met Koningsdag ook in zijn thuisstad te draaien. Op de Garenmarkt kunnen we hem daar verwachten met Jay Hardway en Quintino.

Koningsdag Emmen 2016
Dat je ook een feestje zonder een dj uit de DJMAG top 100 kunt maken bewijst de Zwetser in Emmen. Daar kun je uit je dak gaan op de heerlijke muziek en gezellige babbel van ‘local hero’ Dj Ron Buurman!

SLAM! Koningsdag 2016
Als je 538 noemt, moet je ook het Koningsdag feestje van Slam Fm noemen want ook dit radio station heeft kosten noch moeite bespaard op de line up van hun feestje op de parkeerplaats naast het AFAS Stadion van AZ in Alkmaar. Enkele namen uit het lange lijstje van artiesten die daar komen zijn Mr. Polska, Eva Simons, Feest Dj Ruud en Kriss Kross Amsterdam.

Guitar Ribs Festival
Hou je niet van beats maar relax je liever onder het genot van gitaarmuziek van een lekkere streng spareribs? Dan ben je in Haaksbergen op het Guitar Ribs Festival aan het goede adres. Op Park het Scholtenhagen zullen 4 livebands waaronder The Shotgun Shacks hun Blues ten gehoren brengen. Aan de inwendige mens en aan de kids is natuurlijk ook gedacht door Restaurant het Hagen.

Terug naar Toen
Bij Patron in Amsterdam staat het team van Terug naar Toen te draaien. Heerlijk terug in de tijd met heerlijke 90’s muziek. Ook Dj Weslo komt hier aantreden om de fijnste beats te draaien tijdens het Koningsdagfeest bij patron.