Coffeecats, Mike Gerritsen en Zanger Ronald op de Muiterweek

Van 10 t/m 15 augustus is er weer de Muiterweek bij Café Halfweg in Beckum. Ook dit jaar zal er een breed scala aan artiesten komen optreden tijdens het tweede weekend van de bouwvak.

Op donderdagavond zal er een Hollandse avond zijn, Café Halfweg zal rood- wit en blauw kleuren en de hits die je normaal alleen in de Jordaan en de Kelderklasse hoort zullen door de kroeg galmen. Zanger Ronald zal een optreden komen verzorgen tijdens deze meezing avond dus dat wordt inhaken, mee lallen en dansen op de hits van Stef Ekkel, John de Bever en Jannes.

Op vrijdag veranderd het Beckumse volkscafé in een tropische beachclub. In de namiddag is erthe coffeecats muiterweek café halfweg het jaarlijkse gras volleybaltoernooi en aansluitend is er een tropical party op het terras van Bennie’s Danspaleis. De tropische beats komen van de Borculose dj Mike Gerritsen die eerder al eens geïnterviewd werd door NKSJ. Mike heeft een mooie zomer voor de deur staan met naast de Muiterweek ook Zonnestraal Festival op zijn agenda.

De zondag avond staat in het teken van live muziek want dan komt de Hengelose formatie The Coffeecats optreden. The Coffeecats coveren hits van nu en van een tijdje geleden dus dat beloofd een gezellige avond te worden.

De Muiters hebben aangegeven dat dit nog niet de totale line up is dus er volgt later zeker meer!