Club Kroket

Club Kroket Nieuws

Club Kroket knalt op de Pinksterfeesten
Club Kroket x Pinksterfeesten Beckum
Club Kroket x Café Dwars: volle bak, genieten!
Club Kroket x Café Dwars


club kroketWat is Club Kroket?
Club Kroket is een dj collectief bestaande uit de acts: Binky & Pegel, Mo & Unit, Mattie Pattattie en Nicky Vannettie. Samen verzorgen zij een avondvullend dj programma geschikt voor een breed scala aan feesten en partijen.
De muziekstijl die de boys verzorgen varieert van House, Club bangers, top40, Nederlandstalig, feest en de hardere stijlen. Iedere act heeft zijn eigen stijl maar wat het belangrijkste is dat elke act het publiek zo goed als mogelijk probeert aan te voelen.


Waar komt Club Kroket vandaan?
Sinds tweede kerstdag 2016 zijn deze mannen samen begonnen tijdens het Kerstboomfeest bij Café Halfweg. Hier hoste Club Kroket hun eigen area in de cafetaria van dit horeca establishment. Dit is gelijk de reden van de naam: Club Kroket. Tijdens dit eerste gezamenlijke optreden kregen de boys de sfeer er zeer goed in en achteraf was er niks anders te horen dan positieve reacties. Kort hierna volgde een optreden van Nicky Vannettie bij de Nieuwjaarsparty in de Hoeve en tijdens dit optreden kwamen ook Mo & Unit op het podium om hun Mo & Unit show te presenteren. Ook hier was de belangstelling groot en zat de sfeer er goed in. Dit heeft ons doen besluiten om Club Kroket naar een next level te brengen en hopelijk zijn we binnenkort ook bij jou in de buurt te vinden.


De acts van Club Kroket.

kroket

De Mo & Unit show
Muziekstijl: Allround, Feest.
Gigs: Nieuwjaarsparty Hoeve, Kerstboomfeest Beckum, Examenparty Beckum.

Mo & Unit maken van elke set een waar feest. De muziek varieert van The Partysquad tot aan Raymon Hermans dus het kan alle kanten op met deze twee helden.

Binky & Pegel
Muziekstijl: Allround, Nederlandstalig, Feest.
Gigs: Midwintertoernooi TVO Beckum, Carnavalsparty C.V. Beckummer Ossens Beckum.

Binky & Pegel hebben de afgelopen paar jaar het dak van menig café, kantine of feestzaal gespeeld. Carnavalshits, meezingers maar ook populaire club bangers en hardstyle niks is hun te gek!

13697078_1625482304430129_131005806759626778_n

Nicky Vannettie
Muziekstijl: Allround, Deephouse, House.
Gigs: Muiterweek Beckum, Cafeestival Hengevelde, Zonnestraal Festival Haaksbergen, Sneeuwbal Bentelo, Nieuwjaarsparty Hoeve, Factor10 Haaksbergen.

Nicky Vannettie vind het heerlijk om zwoele funky Deephouse te draaien op zomerse festivals maar ook een café zet hij maar al te graag op de kop met zijn sounds.

mattie pattattie

Mattie Pattattie
Muziekstijl: Hardstyle, Hardcore.
Gigs: Muiterweek Beckum, Kerstboomfeest Beckum.

Mattie Pattattie komt in beeld wanneer het lekker onbenullig hard moet gaan. Dikke stampers van toen en nu komen voorbij tijdens hun knallende sets.


Club Kroket op jouw evenement?
Wil jij Club Kroket op jouw feest of evenement? Dat kan!

Wij verzorgen gezamenlijk een avondvullend dj programma maar dit kan ook in combinatie met andere dj’s of een band.

Ook zijn de acts los van elkaar te boeken.

Voor vragen, boekingen of een afspraak kunt u contact opnemen met info@nksj.nl


Social Media
Benieuwd waar wij de komende tijd optreden?
Op zoek naar foto’s of filmpjes van voorgaande optredens?

Volg ons op:

fbbb insta potifu