Club Kroket x Pinksterfeesten Beckum

Al sinds dat de jongMX Air Time Beckumens van Club Kroket konden lopen waren ze tijdens het Pinksterweekend, in het begin aan de hand van papa of mama en later met een blad bier in de hand, aanwezig bij de Pinksterfeesten in ‘hun’ Beckum.
Ken je het gevoel als kind zijnde dat het bijna Sinterklaas is of wanneer het nog maar enkele nachten duurt voordat je jarig bent? Dat is hetzelfde gevoel voor een kind in Beckum wanneer Pinksteren er aan komt en ze weer kunnen swingen in de swingmolen en botsen in de botsauto’s. Voor de jongens van Club Kroket is dat ‘kriebels in de buik gevoel’ dit jaar nog net iets erger dan normaal want ze staan voor het eerst op het podium van ‘hun’ Pinksterfeesten.

Mo & Unit en Nicky Vannettie hebben tijdens de Nieuwjaarsparty in de Hoeve al een beetje aan het tentfeest dj leven kunnen ruiken en met succes. Na wat kleinere gigs bij Café Halfweg tijdens het Kerstboomfeest en de carnavalsparty was het afgelopen 11 maart tijd voor de eerste grote Club Kroket avond bij Café Dwars waar ongeveer 500 man op af kwam en wat blijkt: Club Kroket is klaar voor een grote tent!

In eerste instantie was het MX Air Time die Club Kroket benaderde om de muziek rondom het spectaculaire motorcross evenement op zaterdag 3 juni te verzorgen. Een uniek cross spektakel waar ook dit jaar weer vele bezoekers voor worden verwacht. Na de cross wedstrijd is er in de feesttent een prijsuitreiking en daarna is er een knallende party. Ook voor deze party is Club Kroket benaderd om de tent op de kop te zetten.

Hoe de gehele tijdsplanning er uit ziet is nog onbekend maar ongetwijfeld zal Nicky Vannettie 3 juni weer net iets zonniger maken met zijn zomerse beats, knallen Binky & Pegel er een flinke dosis feestmuziek tegen aan en zullen Mo & Unit hun ongeëvenaarde Mo & Unit Show weer presenteren. Natuurlijk is Club Kroket niet compleet als Mattie Pattattie niet af sluit!

Dus op 3 juni zien we jullie graag bij de Pinksterfeesten in Beckum tijdens MX Air Time en aansluitend Club Kroket x Pinksterfeesten Beckum.