Club Kroket x Café Dwars

WhatsApp Image 2017-01-27 at 15.49.07Na het overweldigend succes van Club Kroket tijdens het Kerstboomfeest in Beckum is het nu tijd voor Café Dwars presents Club Kroket. De gehele Club Kroket familie zal op 11 maart vanaf 21:00 er één groot feest van maken in de zalen van Café Dwars in de Hoeve. Nicky Vannettie, Mattie Pattattie, Binky & Pegel en MO & Unit, iedereen zal er op deze avond bij zijn om de bezoekers de heerlijke Club Kroket sound te gaan serveren.

De kaartverkoop voor deze legendarische avond is begonnen en kaarten zijn verkrijgbaar bij Café Dwars in de Hoeve, Café Halfweg in Beckum, Het Spoolder in Bentelo, Assink in Hengevelde en ’t Stuupke in Haaksbergen. Kaarten kosten €5 en daarbij zit één consumptie inbegrepen.

11 maart zal niet de eerste keer zijn dat Club Kroket dj’s voet op Hoevese bodem zetten. Nicky Vannettie en de MO & Unit show stonden op 1 januari ook al op de uitverkochte Nieuwjaarsparty in de Hoeve samen met Robbie Toonen. Ook toen ging het dak er af en ook voor de Club Kroket avond bij Café Dwars zijn de voorspellingen hetzelfde.

Wil jij op de hoogte blijven van het evenement en kijken wie van jouw vrienden algaan? Check dan deze Facebookpagina!