Club Kroket knalt op de Pinksterfeesten

18952660_1594456500566659_3122872338999126749_nZaterdag 3 juni, Pinksterfeesten Beckum

Om 12:30 konden de deelnemers van de MX Airtime hun motoren starten. Dag 2 van de Pinksterfeesten is aangebroken en het crossevenement staat voor vandaag op de planning. Terwijl de eerste crossers hun trainingsrondjes maken en de Beckumse jeugd cowboy en indianenspelletjes spelen in feesttent, waar de kinderfeesten druk gaande, zijn maken de jongens van Club Kroket zich op voor een lange dag plaatjes draaien.

Het podium stond vlak langs de baan van het MX Airtime gebeuren en was mede mogelijk gemaakt door Monster Energy, die met hun eigen tent aanwezig waren in Beckum. De jongens van Club Kroket verzorgde op het buitenpodium de achtergrond muziek terwijl de omroeper enthousiast de rijders aan het publiek voorstelde. Ondanks een kleine bui was het een zeer gezellig evenement dat tot een uur of 22:00 doorging. 

Terwijl Nicky Vannettie en Mo & Unit het buitenpodium afsloten begonnen Binky & Pegel met de muzikale aftrap van de MX Airtime afterparty in de feesttent waarna de band KROEPIN het muzikale stokje overnam van de mannen om het feest te starten in de tent. Na de eerste set van de band sprongen de altijd enthousiaste Mo & Unit het podium op waarna de prijzen werden uitgereikt voor de winnaars van MX Airtime.

Na de tweede set van KROEPIN begon het laatste uurtje van deze dampende avond. De band uit Holten knalde het dak er af met hun fantastische medley’s en het was aan Club Kroket om het laatste beetje energie uit de dansende menigte te halen. Nicky Vannettie en Mattie Pattattie stonden achter de knoppen en de rest van de Club maakten het publiek blij met opblaasdieren en zonnebrillen. Al met al een knallend einde van een fantastische dag.

Op naar het volgende feestje: Club Kroket x TVO- Breukersbeachsoccer!

Speciaal woord van dank naar de organisatie van de Pinksterfeesten en MX Airtime.

Pinksterfeesten Club Kroket