Cafeestival: een festival in ’t café!

Cafeestival: de naam zegt het al een festival in ’t Café. Op 29 oktober is Assink in Hengevelde het decor voor dit feest waarbij het qua muziekstijlen alle kanten op gaat, zoals je gewend bent van een festival. Vanaf 21:30 gaat het in drie verschillende area’s helemaal los in Hengevelde.

banner Cafeestival

Cafeestival is de opvolger van het in Hengevelde zeer populaire feest: Het is weer voorbij de mooie zomerfeesten. Dit feest vond altijd plaats in een feesttent aan de overzijde van het café maar sinds vorig jaar heeft de organisatie besloten het feest naar binnen te halen en er een nieuwe naam aan te geven.

Op 29 oktober zullen de mannen van Radio Aluminium de fijnste piratenhits ten gehore brengen in de ‘plaat’nbarak’. In het voorcafé van Café Assink zullen de Discokings de fijnste disco- hits van toen en nu draaien. De zaal achter het café zal worden omgetoverd tot de grootste van de drie area’s namelijk de Feestihal. 3fm dj’s Michiel Veenstra en Paul Rabbering zullen daar draaien met in hun voorprogramma Nicky Vannettie.

Ook zal er een promoteam van Nozem aanwezig zijn om jullie te verwennen met de smerig lekkere nozem oil. Kaarten voor Cafeestival zijn te koop bij Assink in Hengevelde en als je even op hun Facebook (KLIK) kijkt dan maak je zelfs nog kans op vrijkaarten voor dit geweldig gezellige feest!