Café Halfweg kleurt oranje op 11 augustus

Normaaoranje gektel gesproken kleurt kroeg baas Bennie Spanjer eens in de twee jaar zijn hele café oranje vanwege de gekte rondom de Europees- en Wereldkampioenschappen voetbal. Dit jaar zou dit ook het geval moeten zijn toen het EK voetbal in Frankrijk plaats vond maar helaas waren onze Oranje leeuwen er dit jaar niet bij. Om toch de oranje versiersels uit de kast te pakken organiseren de Muiters op de donderdag tijdens de Muiterweek de Hollandse avond!

Op de Muiterdonderdag zullen de Muiters de liefde voor het vaderland doen laten opwaaien door de gehele avond heerlijke Hollandse hits te draaien, het café oranje te laten kleuren en natuurlijk zullen er typisch Nederlandse hapjes en drankjes rondgaan.

Tijdens de Hollandse avond zal zanger Ronald een spetterend optreden geven. Ronald zingt van Jannes tot Hazes en zal de bezoekers laten mee bulderen op ‘Jij krijgt die lach niet van mijn  gezicht’ en ‘Liever te dik in de kist, dan een feestje gemist’. Dit wordt dus ongegeneerd meezingen, polonaises lopen en inhaken!

Om de oranje gekte helemaal compleet te maken vragen de Muiters aan alle bezoekers in het oranje of rood/wit/blauw te komen op donderdag 11 augustus tijdens de Muiterweek in Beckum.