C.V. Beckummer Ossens kiezen hun nieuwe prins, maar niet dit weekend!

Prins TimPrins Tim van de Beckummer Ossens mag nog net wat langer gaan genieten van zijn status dan de meeste andere carnavalsprinsen in Nederland. De carnavalsvereniging van Beckum heeft namelijk besloten om de bekendmaking van de nieuwe prins na het nieuwe jaar toe te tillen.

Maastricht, Bentelo en Den Bosch staan dit weekend helemaal in het teken van de bekendmaking van de nieuwe stadsprinsen. Geheel volgens traditie vind dit plaats op de elfde van de elfde. Veel verenigingen verplaatsen de bekendmaking naar een week voor of na de elfde van de elfde omdat het anders wel heel veel carnavalsfeestjes op hetzelfde moment zijn. De Beckummer Ossens hebben nog wat extra tijd nodig om hun nieuwe prins te presenteren en zullen deze bekend maken op 27 januari bij Café Halfweg in Beckum.

Net als vorig jaar kan er tijdens de Kerstmarkt, op 17 december bij het Wapen van Beckum, bij de tent van Ossens gegokt worden op wie de nieuwe prins wordt. De vereniging heeft voor de winnaar, als deze er zal komen, weer een mooie prijs in de aanbieding. Wat deze zal zijn maakt de vereniging tijdens de Kerstmarkt bekend. Vorig jaar waren er maarliefst twee winnaars die aan zagen komen dat Tim Leferink de nieuwe prins zou worden. Tot 27 januari is het nog gissen wie de nieuwe prins van de Beckummer Ossens zal worden.

Meer informatie over de Prins bekendmakingsparty? Zie Facebook! KLIK!