Borculo Dance Event 2016

De mannen van RBLSS en DJ Mike Gerritsen organiseren samen op 30 september: BDE oftewel Borculo Dance Event. Wanneer je zomer er op zit en je hoogstwaarschijnlijk al vele feestjes achter de rug hebt zal het BDE de perfecte afsluiter zijn van een geweldige zomer! Dit feest zal gehouden worden in het Muziekcentrum Borculo.

De organisatie heeft geklogo BDEozen om met lokale dj’s en enkele ‘buitenstaanders’ de line up compleet te maken en wij kunnen jullie vertellen dat d line up zeker de moeite waard is. Tussen 18:00 en 19:00 zullen Lee On & Ociro BDE gaan openen, tussen 19:00 en 20:00 draait Artiflex en daarna vult Obsa Rinders het uurtje tussen 20:00 en 21:00. Hierna is het tijd voor Dj Mischa Stellinga met daaropvolgend mede organisator Dj Mike Gerritsen.

Na Mike zullen de mannen van StukTV het podium betreden en als grote afsluiter zal de andere organiserende dj’s van RBLSS het laatste uurtje vullen.

Tickets voor dit evenement kosten maar een paar euro’tjes en waar je deze kunt kopen valt allemaal te lezen op hun Facebookpagina.